Ndërlidhjet

MOSKË


Vëzhguesit ndërkombëtar që ndoqën zgjedhjet parlamentare në Rusi i vlerësuan ato si jo demokratike.
Bruce George nga OSBE-ja deklaroi:
"Këto zgjedhje dështuan të jenë sipas kërkesave të OSBE-së dhe Këshillit të Evropës dhe kanë dështuar të ishin sipas standarteve të vërteta demokratike."
XS
SM
MD
LG