Ndërlidhjet

UASHINGTON


Presidenti amerikan George Bush ka sinjalizuar Izraelin që të mos ndërmarrë aksione që mund të dëmtojnë krijimin e shtetit të pavarur palestinez.
George Bush nga Shtëpia e Bardhë ka thënë se është në interesin e Izraelit të ekzistoj shteti palestinez.
"Hapi i parë në këtë drejtim do të ishte nëse të gjitha palët do të luftonin terrorizmin", ka thënë presidenti amerikan për të shtuar se "hapi tjetër për palestinezët është nxjerrja e një udhëheqjeje të gatshme për të hedhur poshtë politikën e së kaluarës dhe ta drejtojë popullin palestinez nga një shtet demokratik dhe paqësor".
XS
SM
MD
LG