Ndërlidhjet

UASHINGTON


Presidenti i Shteteve të Bashkuara George Bush i përmblodhi rezultatet e vitit 2003 në fjalimin e rregullt radiofonik.
Duhe i nënvizuar të arriturat e qeverisë, një vit para zgjedhjeve presidenciale, Bush i theksoi zvoglimin e taksave, shtytjen e ekonomisë dhe programin shëndetësor.
Presidenti amerikan e përmendi edhe luftën në Irak.
"Qeveria jonë gjithashtu ndërmori aksione urgjente në të gjitha frontet në luftën kundër terrorizmit. Kongresi miratoi 31 miliardë dollarë për Departamentin e Sigurisë së Brendshme. Vendi ynë qëndroi pas forcave të armatosura, derisa ato e çliruan Irakun dhe vazhduan punën për rindërtimin e Afganistanit", tha Bush.
Për vitin 2004, Bush premtoi krijimin e vendeve të punës, si dhe mbështetjen e shërbimeve mjekësore dhe arsimore në Shtetet e Bashkuara.
XS
SM
MD
LG