Ndërlidhjet

BRUKSEL


Liderët e 25 vendeve të tashme dhe të ardhshme të Unionit Evropian nuk arritën marrëveshje rreth Kushtetutës së re evropiane.
Spanja dhe Polonia nuk lejuan ndryshimin e Marrëveshjes së Nicës, sipas të cilës vendet anëtare kanë vota të njejta dhe jo siç kërkojnë Gjermania dhe Franca, që vendet me numër më të madh të banorëve të kenë më shumë vota.
XS
SM
MD
LG