Ndërlidhjet

BEOGRAD


Nënkryatari i Qeverisë së Serbisë i ngarkuar për Kosovën, Nebojsha Çoviç i ka bërë thirrje shefit të UNMIK-ut, Hari Holkerit që ta ndërpres procesin e privatizimt në Kosovë, në të kundërtën, ka thënë Çoviç, Serbia do të ankohet në Gjykatën Ndërkombëtare.
Nëpërmjet një letre dërguar Holkerit, Çoviç e ka kritikuar drejtorin e bordit të Agjencisë Kosovare të Mirëbesimit, Nikolas Lamsdorf për shkak të ratifikimit të kontratave për shitjen e ndërmarrjeve në raundin e parë dhe të dytë të privatizimit në Kosovë.
XS
SM
MD
LG