Ndërlidhjet

BEOGRAD


Lideri opozitar i Serbisë, Vojisllav Koshtunica ka deklaruar se Tribunali i Hagës i Kombeve të Bashkuara paraqet kërcënim të mundshëm për stabilitetin e Serbisë. Në një intervistë për agjencinë Reuters, Vojisllav Koshtunica ka thënë se, nëse fiton në zgjedhjet e përgjithshme të 28 Dhjetorit, ai nuk do ti ndërprente raportet me Tribunalin e Hagës. Agjencia Reuters informon se Gjykata ndërkombëtare e Hagës për krime të luftës i ka zemëruar liderët serbë para dy muajsh kur akuzoi katër gjeneralë të armatës dhe të policisë për mizoritë e kryera kundër shqiptarëve të Kosovës në vitin 1999.
XS
SM
MD
LG