Ndërlidhjet

SHKUP


Kompania kosovare Emona dhe OHIS nga Shkupi do të investojnë 3.5 milionë euro në ndërtimin e një fabrike për prodhimin e detergjentit në Prishtinë.
Fabrika, e cila do ti punësojë rreth 150 njerëz, do të fillojë prodhimin në vitin 2004.
Marrëveshja u nënshkrua në Shkup nga kryetarët e Odave Ekonomike të Kosovës dhe Maqedonisë.
Ismail Kastrati dhe Dushan Petrevski gjithashtu paralajmëruan nënshkrimin e marrëveshjes për tregti të lirë ndërmjet Kosovës dhe Maqedonisë.
XS
SM
MD
LG