Ndërlidhjet

BEOGRAD


I akuzuari kryesor për vrasjen e kryeministrit serb Zoran Xhingjiq, para disa muajsh e ka pranuar vrasjen.
Kryesuesi i gjykatës, sot e lexoi një deklaratë të të akuzuarit Zvezdan Jovanoviq, në të cilën ai thotë se personalisht e ka likuiduar kryeministrin.
"Nuk jam kriminel, dhe kurrë nuk do ta bëja për para, por e kam bërë për ta penguar dorëzimin e serbëve të dyshuar për krime të luftës në Hagë", ka thënë Jovanoviq në polici.
Pala mbrojtëse tha se deklarata është nxjerrë nën presion.
XS
SM
MD
LG