Ndërlidhjet

BEOGRAD


Organizata për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë tha se është e "dëshpëruar" me suksesin e nacionalistëve dhe të akuzuarve për krime të luftës në zgjedhjet e përgjithshme në Serbi.
Sipas OSBE-së, kjo paraqet "kthim të Serbisë kah e djathta".
Por ambasadori i organizatës në Beograd Maurizio Massari tha se kjo nuk do të ketë ndikim politik në reformat demokratike në vend.
Massari bëri thirrje që në qeveri të përfshihen edhe partitë e pakicave etnike, të cilat nuk arritën të përfaqësohen në parlament.
XS
SM
MD
LG