Ndërlidhjet

ZAGREB


Koordinatori Paktit të Stabilitetit për Evropën Juglindore, Bodo Hombach, në një konferencë ndërkombëtare në Zagreg, deklaroi se “kriza në Maqedoni mund ta rrezikoj paqen dhe zhvillimin ekonomik në Ballkan.
Në këtë konferencë, në të cilën marrin pjesë përfaqësuesit e afro 60 vendeve, po bisedohet për ndërprerjen e linjave të qarkullimit të armëve, për luftën kundër krimit të organizuar dhe kundër korrupcionit.
XS
SM
MD
LG