Ndërlidhjet

GJENEVË


Agjencia e Kombeve të Bashkuara për Refugjatë u ka bër apel donatorëve dhe qeverive të siguronin një fond prej 17 milion e pesqind mijë dollarësh për të ndihmuar më shum se 65 mijë refugjatët që kanë ardhur nga Maqedonia në Kosovë për të shpëtuar nga lufta,thuhet në një kumtesë të UNHCR-s.Këto fonde do të shfrytësoheshin për gjashtë muajt e ardhëshëm për sigurimin e ushqimit për refugjatët dhe mbështetjen e mijëra familjeve mikëpritëse Kosovare,të cilat kanë pranuar refugjatë.
XS
SM
MD
LG