Ndërlidhjet

ZAGREB


Unioni Demokrat Kroat, HDZ, ka ftuar parlamentin të rikonsiderojë bashkëpunimin e vendit me Gjykatën për krimet e Luftës me bazë në Hagë pas krizës së shkaktuar nga akt-paditë për dy ushtarakë të lartë dhe ka kërkuar mbajtjen e një referendumi mbi këtë cështje. Pas dorëheqjes së katër ministrave të kabinetit të kryeministrit Ivica Racan, qeveria pret vot-besimin e parlamentit ditën e dielë.
XS
SM
MD
LG