Ndërlidhjet

PRISHTINË


Në Gracanicë, disa dhjetra serbë kanë vazhduar grevën e urisë në shenjë proteste ndaj qasjes së misionit ndërkombëtar në Kosovë, që sic thonë ata, nuk tregon interesim në zbardhjen e fatit të familjarëve të tyre të zhdukur. Ndërkohë në Prishtinë, në një konferencë për shtyp, OMBDUS personi, Marek Antoni Novicki, ka sinjalizuar për pozitën e vështirë të serbëve të Kosovës vecanërisht atyre në Lypjan. Në këtë kontekst, Marek Antoni Novicki ka theksuar vështirësitë me të cilat ballafaqohen 250 nxënës të Lypjanit dhe gazetarët serbë në Kosovë.
XS
SM
MD
LG