Ndërlidhjet

GJENOVË


Samiti i Gjenovës nuk ka sjellë ndonjë ndryshim pozitiv në fatin e protokollit Kioto, pasi as sot nuk u sheshuan diferencat rreth tij, midis Shteteve të Bashkuara dhe Europës. Sërish Shtetet e Bashkuara ju kundërvunë protokollit që bën thirrje për kufizimin e emetimit të gazrave që shkaktojnë ngrohje globale.
XS
SM
MD
LG