Ndërlidhjet

NJU JORK


Konferenca e Kombeve të Bashkuara për luftimin e trafikut të armëve të lehta ka përfunduar me nënshkrimin e një rezolute kompromisi rreth planit që parashikon reduktimin e tyre dhe industrisë që sjell rreth 500 milion dollarë fitime në vit. Sipas kësaj Shtetet e Bashkuara ruajnë një klauzolë që mund të interpretohet nga qytetarët amerikanë si respektim i së drejtës për posedimin e armëve.
XS
SM
MD
LG