Ndërlidhjet

KALKUTË


Pasardhësja e Nënës Terezë, Motër Nirmala ka thënë sot se është e bindur se themeluesja e rendit gjithëbotëror të Misionareve të Bamirësisë, me seli në Kalkutë, do të bekohet dhe shpallet e shenjtë.
Një relacion për jetën e Nënë Trezës, e lindur me emërin Gonxhe Bojaxhiu në vitin 1910 në Shkup, do të dërgohet në Vatikan nga fundi i javës si hyrje në procesin e bekimit. Njerëz nga të gjitha besimet anembanë botës na pyesin vazhdimishtë nëse dhe kur Nëna Terezë do të shpallet e shenjtë, ka thënë Motër Nirmala, e cila ka punuar bashkërisht me te për shumë vite.
XS
SM
MD
LG