Ndërlidhjet

NJU JORK


Ish- komandanti suprem i forcave të NATO-s për Evropë, gjenerali i pensionuar amerikan,Wesley Clark i ka deklaruar Nju Jork Tajmsit se Aleanca duhet të lëvizë shpejt me misionin e saj në Maqedoni dhe të qëndrojë më gjatë ose rrezikon të shohë të rrënuar planin paqësor të arritur me ndihmën e saj. “Nëse NATO është serioz lidhur me mëkëmbjen e demokracis në kete kënd të Evropës, forca perëndimore duhet të hyjë sa më parë që është e mundur,e angazhuar sa më gjerësisht që është e mundur dhe të qëndrojë aq gjatë sa do të jetë e nevojshme për vendosjen e paqës”, ka thënë Wesley Clark.
XS
SM
MD
LG