Ndërlidhjet

PRISHTINË


Zëdhënësi i UNMIK-ut, Simon Haselock ka njoftuar se autoritetet maqedonase kanë mbyllur vendkalimin kryesor kufitar midis Maqedonisë dhe Kosovës te Blacë deri në njoftimin e ardhëshme. Për mbylljen e vendkalimit kufitar nuk janë dhënë kurrfarë arsyetimesh.
XS
SM
MD
LG