Ndërlidhjet

PRAGË


Radio “Evropa e Lirë” nisi sot transmetimet në gjuhën maqedonase, me edicionet e orës 12, 15 dhe 19. Presidenti i radios, Tomas Dine, tha se eksperienca e radios “Europa e Lirë” dëshmon për rolin e rëndësishëm që mund të luajnë mediat në promovimin e stabilitetit dhe demokracisë. Ai u shpreh më tej se kishte besim se një efekt të tillë do të japë edhe transmetimi në gjuhën maqedonase. Radio “Evropa e Lirë” financohet nga Kongresi i Shteteve të Bashkuara të Amerikës.
XS
SM
MD
LG