Ndërlidhjet

PRESHEVË


Kuvendi Kombëtar i Preshevës, Bujanocit dhe Medvegjës synon të zgjidhë problemet e grumbulluara në atë rajon në bazë të platformës politike të shqiptarëve dhe platformës së zëvendëskryeministrit të Serbisë Nebojsha Çoviq dhe nuk është strukturë paralele pushteti, ka thënë Zekirja Fazliu, një nga liderët politik të shqiptarëve të Luginës së Preshevës. Ndërkaq, prefekti i Preshevës dhe kryetari Partisë për Veprim Demokratik Riza Halimi ka thënë në një intervistë për mediat e Kosovës se nuk është i kënaqur me realizimin e planit të Nebojsha Çoviqit për Luginën e Preshevës, në Jug të Serbisë.
XS
SM
MD
LG