Ndërlidhjet

TetovëPasi Nato-ja të largohet nga Maqedonia, pas disa javësh, vëzhguesit nga Organizata për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë dhe nga Bashkimi Evropian do të vazhdojnë të bëjnë përpjekje për realizimin e planit të paqes.

Agjencia FP bënë të ditur se vëzhguesit do të jenë të paarmatosur.

OSBE-ja brengoset për vakuumin e mundshëm të sigurisë pas tërheqjes së misionit të Nato-s për mbledhjen e armëve.
XS
SM
MD
LG