Ndërlidhjet

Beograd


Hetuesit kanë zhvarrosur 26 kufoma dhe pjesë të ndryshme të trupave nga varreza masive afër liqenit Peruqac, ka bërë të ditur sot Gjyqi komunal në Uzhicë, në Serbi.

Sipas raporteve të medias, kufomat, në Prill të vitit 1999, gjatë luftës së Kosovës, me një kamion ishin hedhur në ujë nga një kep 70 metërsh.

Sypozohet se viktimat ishin shqiptarë të Kosovës, që ishin transportuar në mëshehtësi, për ti fshehur gjurmët e krimit, - informon agjencia gjermane DPA.
XS
SM
MD
LG