Ndërlidhjet

LONDËR


Qeveritë e huaja dhe agjensitë humanitare kanë përshëndetur rihapjen e hapësirës ajrore të Shteteve të Bashkuara dhe kanë ofruar ndihmë për Shtetet e Bashkuara. Mes atyre që kanë premtuar ndihmë konkrete janë Komisioni për Mjedisin i Bashkimit Europian, Gjermania, Turqia, ndërsa kanë shprehur gadishmërinë për ndihmë Britania, Norvegjia dhe Japonia. Mbështjetje të gjerë kanë u kanë ofruar Shteteve të Bashkuara mjaft vende të tjera në botë.
XS
SM
MD
LG