Ndërlidhjet

LONDËR/BRUKSEL


Kryeministri britanik, Tony Blair ka bërë thirrje për forcim të bashkëpunimit botëror, pasi siç u shpreh ai, është mjaft e rëndësishme të dëshmohet se “po rritet mbështetja” në luftën kundër terrorizmit ndërkombëtar. Po sot komisioni ekzekutiv i Bashkimit Europian, propozoi masa të reja për luftën anti-terrorizëm. Sipas këtij propozimi, çdo kërkim personi apo fletë-arresti që nxirret nga një shtet i komunitetit, do të aplikohet në të 15 vendet anëtare. Propozimi pritet të miratohet në një sesion special të ministrave të Drejtësisë dhe ministrave të Brendshëm të qeverive të Bashkimit Europian.
XS
SM
MD
LG