Ndërlidhjet

BRUKSEL


Ministrat e Brendshëm dhe të Drejtësisë të Bashkimit Europian, kanë rënë dakort të zbatojnë një seri masash anti-terrorizëm. Ato përfshijnë lëshimin e fletë arresteve në 15 vendet e komunitetit; ngritjen e një njësie kundër-terrorizmit; rritjen e bashkëpunimit në këtë drejtim me Shtetet e Bashkuara; shkëmbimin e informatave të rëndësishme brenda vendeve anëtare; formulimin e një nocioni të përbashkët ligjor për terrorizmin si dhe forcimin e kontrollit kufitar.
XS
SM
MD
LG