Ndërlidhjet

SHKUP


Agjensia Asoshiejted Pres raporton se Organizata e Kombeve të Bashkuara për Refugjatë, UNHCR, ka kërkuar një prani më të gjerë trupash të NATO-s në Maqedoni, pas 26 shtatorit, për të garantuar kthimin e sigurtë të refugjatëve dhe personave të zhvendosur në brendësi të Maqedonisë. Komenti pason kërkesën e qeverisë së Shkupit drejtuar NATO-s, për qëndrimin në Maqedoni të një force të lehtë të Aleancës Veri-Atlantike.
XS
SM
MD
LG