Ndërlidhjet

NJU JORK


Sekretari i Përgjithshëm i Kombeve të Bashkuara, Kofi Anan ka kërkuar që të gjitha shtetet të bashkohen në fushatën afatgjatë të luftës kundër terrorizmit. Në këtë aspekt, Kofi Annan mendon se Kombet e Bashkuara duhet të marrin rrolin prijës.
Të 189 shtetet anëtare të Kombeve të Bashkuara duhet të ndalin strehimin dhe përkrahjen logjistike për terroristët, të eliminojnë mundësinë e pastrimit të parave që përdoren për financim të terrorizmit dhe të shkëmbejnë informacione lidhur me terroristët dhe organizatat e tyre, ka thënë Kofi Annan, sekretar i përgjithshëm i Kombeve të Bashkuara.
XS
SM
MD
LG