Ndërlidhjet

SHKUP


Ndërsa vazhdon suksesshëm faza e tretë e operacionit “Korrje të domosdoshme”, zëdhënësi i NATO-s në Shkup, sinjalizon një vizitë të mundshme në Maqedoni, të Sekretarit të Përgjithshëm të Aleancës Veri-Atlantike, lordit George Robertson gjatë javës. Mark Laity e formuloi qëllimin e udhëtimit të lordit Robertson, si përpjekje për të arritur një amnesti për guerrilasit shqiptarë dhe tha se, do të bisedohet po ashtu mbi aspekte të tjera të marrëveshjes së brishtë të paqes.
XS
SM
MD
LG