Ndërlidhjet

PRAGË


Ministrat e financave të shtatë vendeve më të industrializuara kanë konsideruar se sulmet terroriste në Nju Jork dhe Pentagon, kanë penguar rigjallërimin e ekonomisë amerikane, mirëpo ata vlerësuan se ky stanjacion ekonomik është i përkohshëm. “Politikat ekonomike dhe themelet e saj vazhdojnë të mbeten të forta” – konkluduan ata pas një bisede telefonike ndërkontinentale. Ministrat e G7-ës, u zotuan të ndjekin një strategji gjithpërfshirëse për t’ua bllokuar fondet terroristëve, kudo në botë.
XS
SM
MD
LG