Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kryetari i Lidhjes Demokratikre të Kosovës, Ibrahim Rugova ka cilësuar të pavërteta dhe shpifje deklaratat që paraqiten në media në emrin e tij. Ai ka thënë se “ato kanë për qëllim të nxisin konflikt në shoqërinë kosovare”.
Në bisedë me udhëheqësinë e komunës së Prishtinës, Ibrahim Rugova ka thënë se është e mundshme “që ndonjë qendër propaganduese synon ta dezorientoj vendosmërinë ndërkombëtare në Kosovë dhe përparimin që është bërë”.
XS
SM
MD
LG