Ndërlidhjet

SHKUP


Guerrilasit shqiptarë nga radhët e Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare në Maqedoni, të cilët deklaruan se u shpërndanë, janë duke u përgaditur për të hyrë në radhët e partive politike të vendit.
Luftëtarë dhe komandantë kanë kërkuar nga udhëhqja që të dalin me një plan se si duhet vepruar më tej në këtë drejtim ka thënë në Radushë, Rafiz Haliti, i njohur si komandant mësuesi.
Ky ish komandant ka tërhequr njëherit vërejtjen se zhagitjet në procesin vijues për ndryshime kushtetuese në favor të shqiptarëve mund të rrisin rrezikun e përtëritjes së luftimeve.
XS
SM
MD
LG