Ndërlidhjet

ROMË


Papa Gjon Pali i Dytë, ka thënë se bota duhet të kursehet nga murtaja e rrezikshme e terrorizmit. Duke iu drejtuar besimtarëve dhe turistëve të tubuar në Sheshin e Shën Pjetrit në Romë, Papa i ka porositur katolikët e rruzullit që gjatë gjithë muajit tetorit të luten për paqë që bota të kursehet nga kjo murtajë. “Nuk guxon që urrejtja dhe vdekja të kenë fjalën e fundit”, ka thënë Papa.
XS
SM
MD
LG