Ndërlidhjet

SHKUP


NATO dhe zyrtarët e Maqedonisë janë dakorduar në parim për kthimin hap-pas hapi të policisë qeveritare në rajonet që dikur kontrolloheshin nga kryengritësit shqiptarë, ka thënë zëdhënësi Mark Laity. Laity ka thënë se hyrja e përshpejtuar në ato rajone do të rrezikonte gjithçka që është arritur deri tash. Zëdhënësi ka thënë se NATO papapëlqen kthimin e forcave policore të rregullta, profesionale, lokale dhe po të jetë e mundur, forcave etnikisht të përziera policore në ish- zonat e konfliktit si të vetmet që mund të mbështesnin mirbesimin e komuniteteve vendore.
XS
SM
MD
LG