Ndërlidhjet

SHKUP


Qeveria e Maqedonisë dhe komandantë lokalë të kryengritësve shqiptarë kanë akuzuar njëri- tjetrin për të shtënat e mbrëmshme rreth post-blloqeve policore në Tetovë dhe përreth, gjatë të cilave nuk ka patur viktima.
Vëzhgues nga Bashkimi Evropian kanë konfirmuar se gjatë natës ka patur të shtëna, duke mos komentuar se kush ka shtirë i pari.
NATO ka fajësuar paramilitarët maqedonas për shkaktimin e shkeljeve të mëparëshme të armëpushimit.
XS
SM
MD
LG