Ndërlidhjet

PRISHTINË


Administrata ndërkombëtare në Kosovë, kumtoi zyrtarisht hapjen e fushatës për zgjedhjet e përgjithshme në Kosovë, të cilat do të mbahen më 17 nëntor.
Shefi i UNMIK-ut, Hans Hakerup, ftoi të gjithë banorët e Kosovës, të kontribuojnë për një fushatë të drejtë dhe të lirë që fillon prej nesër. Ai tha se siguria gjatë zgjedhjeve do të ruhet nga policia dhe forcat paqeruajëse të KFOR-it.
XS
SM
MD
LG