Ndërlidhjet

PRISHTINË


Policia e UNMIK-ut bën të ditur se gjatë 24 orëve të fundit është gjetur një shqiptar i vrarë, në pjesën veriore të Mitrovicës dhe një boshnjak i vrarë në Vitomiricë të Pejës. Ndërsa për rastin e Vitomiricës, autoritetet ndërkombëtare thonë se ishte një ngatërresë e vjetër me prapavijë ndër-familjare, për rastin e Mitrovicës nuk dihen as shkaqet, as autorët e vrasjes.
XS
SM
MD
LG