Ndërlidhjet

GJENEVË


Qeveritë donatore për Kombet e Bashkuara kanë premtuar më se 600 milion dollarë me qëllim të lehtësimit të krizës humanitare në Afganistan. Zyrtari i Kombeve të Bashkuara për çështje humanitare, Kenzo Oshima ka thënë se premtimi nga 22 vende donatorë vjenë në kohën e duhur dhe është i mirpritur.
XS
SM
MD
LG