Ndërlidhjet

KAJRO


Terroristi i dyshuar Osama bin Laden në një incizim televiziv të bërë më herët dhe të emituar sot nga rrjeti i tij Al Kaida thotë se ai është i gatëshëm për komnfrontim me Shtetet e Bashkuara.
XS
SM
MD
LG