Ndërlidhjet

EMITSBURG/MARYLAND


Presidenti i Shteteve të Bashkuara u ka bërë nderime 101 zjarrëfikësve që kanë vdekur vitin e fundit dhe ka lavdëruar trimërinë e mbi 300 të tjerëve të cilët ranë sakrificë kur kollapsoi Qendra Tregëtare Botërore pas sulmeve terroriste të 11 shtatorit.
George Bush ka vënë kurorë në monumentin e zjarrëfikësve të rënë që ndodhet afër Kemp Dejvidit.
XS
SM
MD
LG