Ndërlidhjet

BEOGRAD


Organizata për të drejtat e njeriut e Këshillit të Europës, ka nxitur serbët e Kosovës që të dalin e të votojnë në zgjedhjet e 17 nëntorit në Kosovë, por kritikoi pengesat dhe pamundësinë e lirisë së lëvizjes për ta.
Ouen Mastërs, kryesues i misionit monitorues të organizatës në Kosovë, tha se dëshironte të inkurajonte pjesëmarrjen në zgjedhjet legjislative, pasi siç u shpreh ai, “votuesit serbë, kishin do të shumë shumë më tepër fitime sesa humbje nga këto zgjedhje”.
XS
SM
MD
LG