Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Këshilli i Sigurimit i Kombeve të Bashkuara dhe sekretari i përgjithshëm i këtij organizmi, Kofi Anan, kanë trajtuar gjendjen në Afganistan dhe kanë dikutuar paraprakisht, rreth rolit të mundshëm të Kombeve të Bashkuara atje, në të ardhmen.
Anëtarët e Këshillit vlerësuan si mjaft shqetësuese gjendjen humanitare në Afganistan. Ata përsëritën kritikat ndaj praktikës së Shteteve të Bashkuara për furnizimin me ushqime nga ajri, që siç argumentojnë punonjës të Kombeve të Bashkuara, mund të jenë më tepër në favor të luftëtarëve sesa të civilëve.
XS
SM
MD
LG