Ndërlidhjet

BEOGRAD


Ministrat e mbrojtjes së Jugosllavisë dhe Maqedonisë njoftuan se armata jugosllave do ti japë armatës maqedonase disa nga armatimet e tashme dhe do të bashkëpunojnë në luftën e përbashkët kundër terrorizmit nga shqiptarët etnikë, siç janë shprehur ata.
Ministrat Sllobodan Krapoviq dhe Vllado Buçkovski thanë në Beograd se jugosllavët do të këthejnë tepricën e armëve dhe pajisjeve tjera ushtarake.
Kur Maqedonia shpalli pavarësinë në vitin 1991 armata jugosllave u tërhoqë paqësisht me të gjitha pajisjet.
XS
SM
MD
LG