Ndërlidhjet

TEHERAN


Qeveria e Shteteve të Bashkuara ka dhuruar 250 mijë batanie për qytetarët e afganë dhe ka kërkuar nga UNICEF-i që ti shpërndajë në Afgansitan para dimërit.
Zyrtari i UNICEF-it, Luc Chauvin ka thënë në Teheran se bataniet do të shpërndahen nga disa zyra të Fondit për Fëmijë të Kombeve të Bashkuara nga vendet fqinje,duke përfshirë Iranin,në ato pjesë të Afgansistanit ku punon akoma personeli i UNICEF-it të Kombeve të Bashkuar për Afgansitanin.
XS
SM
MD
LG