Ndërlidhjet

HAGË


Gjenerali i ish armatës Jugosllave, Pavle Strugar, i akuzuar për bombardimet e Dubrovnikut gjatë luftës në Kroaci,arriti në Holandë që ti dorëzohet Tribuanalit të Kombeve të Bashkuara për krimet e luftës në hapësirën e ish Jugosllavisë.
Zëdhënësi i Gjakatës, Jim Landale njoftoi se gjenerali i pensionuar Pavle Strugar ka arritur në Hagë dhe do të sistemohet në qendrën e arrestit të Tribunalit.
XS
SM
MD
LG