Ndërlidhjet

UASHINGTON


Titullarë të shëndetësisë në Shtetet e Bashkuara, konfirmojnë vdekjen e dy punonjësve postarë në Uashington për shkaqe të paidentifikuara si dhe infektimin me antraks të dy punonjësve të tjerë.
Ivan Uoks, drejtor i Departamentit të Shëndetësisë në Uashington, njoftoi se po hetohen rrethanat e vdekjes së dy punonjësve, por nuk tha nëse ato janë raste helmimi me antraks. Sidoqoftë Uoks pohoi se janë shumë të forta dyshimet për lidhshmëri eventuale të vdekjeve me antraksin.
XS
SM
MD
LG