Ndërlidhjet

UASHINGTON/LONDËR


Presidenti i Pakistanit, Pervez Musharaf në intervistat për mediat amerikane dhe britanike ka thënë se fushata ushtarake në Afganistan e udhëhequr nga Shtetet e Bashkuara duhet të vazhdojë gjer sa të arrijë objektivat e saja,por operacioni duhet të jetë sa më i shkurtër që është e mundur dhe të mos ketë bombardime gjatë muajit të Ramazanit.
Bombardimet gjatë muajit të Ramazanit si dhe një luftë e gjatë që do të rezultonte me shum viktima civile do te zgjeronte opozitën ndaj sulmeve në Afgansitan dhe do te dëmtonte mbështetjen publike të fushatës, veçanërisht ate myslimane , ka thënë presidenti i Pakistanit.
XS
SM
MD
LG