Ndërlidhjet

PODGORICË


Kryeministri i Malit të Zi e nënkryetar i Partisë Demokratike të Socialistëve, Filip Vujanoviq ka deklaruar se anëtarët e koalicionit në pushtet në Mal të Zi bashkërisht do të realizojnë detyrën më të madhe të Malit të Zi-pavarësinë e tij.
Kjo detyarë ka gjasa të realizohet në pranverën e vitit të ardhëshëm,kurse suksesi i sajë garantohet nga fuqia e anëtareve të koalicionit në pushtet dhe të gjithë atyre që luftojnë për Malin e Zi të pavarur dhe mëvete, ka thënë Vujanoviq duke përshëndetur pjesëmarrësit e kongresit të Partisë Social Demokrate.
XS
SM
MD
LG