Ndërlidhjet

XHABAL SARAJ


Ministri i jashtëm i opozitës Aleanca Veriore ,Abdullah Abdullah u ka bërë thirrje Shteteve të Bashkuara që ti intensifikojnë sulmet ajrore kundër vijave të frontit taliban ashtu sikurse dje, kur u janë shkaktuar dëme të dukshme. Nëse tipi i bombardimeve të djeshme bëhet praktikë standarde atëherë objektivi për çrrënjosjen e terrorizmit do të arrihej shpejt, ka thënë ministri Abdulla dhe ka kërkuar kordinimin më të ngushtë të sulmeve ajrore amerikane dhe operacioneve të forcave të tij në Afganistan.
XS
SM
MD
LG