Ndërlidhjet

TIRANË


Qeveria e Shqipërisë i ka hedhur poshtë pretendimet e ish- presidentit jugosllav, Sllobodan Millosheviqit që i kishte bërë nga Gjakata e Hagës që terroristi i dyshuar Osama bin Laden të kishte kaluar ca kohë në Shqipëri.
Duke u përpjekur që ti shmanget akuzave për krime kundër njerëzimit me të cilat ballahafqohet, Millosheviq nuk ngurron të bëj shpifjet më të ulëta, thuhet në komunikatë.
Në komunikatën e qeverisë në Tiranë thuhet më tejë se kriminelët e luftës dhe arëmiqët e njerëzimit sikurse Millosheviq dhe Osama bin Laden i takojnë Gjykatës dhe shfaqet bindja se edhe bin Laden do ti bashkohet së shpejti kasapit të Ballkanit.
XS
SM
MD
LG