Ndërlidhjet

SHKUP


Një letër e postuar nga Kina dhe adresuar një ushtari jo të pranishëm të kontigjentit gjerman në Maqedoni përmbante pudër të dyshimtë - bëri të ditur Kreg Retkllif, zëdhënës i misionit të NATO-s në Shkup. Zyra e shërbimit postar u mbyll për dezinfektim; pesë anëtarët e personelit ushtarak që patën kontakt me letrën po marrin antibiotikë, ndërsa përmbajtja e dyshimtë do të analizohet – pohon i njëjti burim.
XS
SM
MD
LG